KATEGÓRIÁK

Frissítve: 2020-01-23 08:34:53

Az ERSTE Liga középszakaszának nyitó mérkőzésén a mieink a Dunaújvárosi Acélbikákkal szálltak harcba. A házigazdák egy pont előnnyel várták a találkozót és azzal a feltett szándékkal léptek a jégre, hogy tovább növelik az előnyüket. A négy komplett újvárosi sorban az összes újvárosi nagyágyú ott volt a jégen, míg az egyetemisták három sorral, négy gólvágó játékosuk nélkül indultak neki az összecsapásnak.


Responsive image
Szerző: Admin
Frissítve: 2020-01-22 09:02:46

Január 16-án, Csíkszeredában játszotta le az idei utolsó alapszakasz meccsét a DEAC együttese. Kedden este már az első középszakasz meccs következik, tehát kevesebb, mint 5 nap állt a srácok rendelkezésére, ebből kellett megoldani a felkészülést és egy kis pihenést is. A mieink számára különösen jót tehetett ez a meccsek nélküli néhány nap, mivel lehetőséget kínált számos sérültünknek a felgyógyulásra.


Responsive image
Szerző: Admin
Frissítve: 2020-01-20 19:40:19

A Magyar Jégkorong Szövetség elkészítette a felső- és alsóház mérkőzésbeosztását. A DEAC együttese a Dunaújvárosi Acélbikák ellen kezd január 21-én, és az FTC ellen zár február 19-én.


Responsive image
Szerző: Admin
Frissítve: 2020-01-17 16:25:18

A mondás úgy tartja, hogy szegény embert az ág is húzza és ez most pontosan ráillik a DEAC csapatára. Őket persze nem az ág húzza vissza, hanem a sérülések és a betegségek, aminek éppen kedden indult el egy újabb hulláma. A gyergyói meccs előtt kezdtünk egy kicsit bizakodni, hiszen már „csak” két játékost kellett nélkülöznünk. Ez a kedvező állapot sajnos, rövid életűnek bizonyult; hamarosan híre jött, hogy Essery és Sági is megsérült, csütörtökön biztosan nem léphetnek pályára.


Responsive image
Szerző: Admin
Frissítve: 2020-01-17 10:03:42

Nem gondoltuk, hogy hosszas matekozásra kényszerülünk a mieink utolsó alapszakasz meccse előtt, mégis meg kell tenni, így hozta az élet. Január 15-ét írjuk, a mai nap és a következő még jelentős változásokat hozhat az ERSTE Liga felsőházában, elsősorban a DEAC és a Dunaújvárosi Acélbikák viszonylatában.


Responsive image
Szerző: Admin
Frissítve: 2020-01-15 14:38:12

Helyi viszonylatban mérsékelt érdeklődés fogadta Gyergyószentmiklóson a pályára lépő csapatokat. A hazai gárda számára nem volt igazi tétje a találkozónak, nem kerülhettek előrébb a 7. helynél. A mieink ellenben ritka jó lehetőséghez jutottak azzal, hogy hétfőn a HKB lemosta a pályáról a dunaújvárosi top-csapatot, így a debreceni együttes előtt ott volt a lehetőség, hogy lerázza magáról az Acélbikákat és felzárkózzon a 3. helyezett Brassóra. Sajnos, nem sikerült élni a helyzeti előnyünkkel.


Responsive image
Szerző: Admin
Frissítve: 2020-01-15 09:33:44

A DEAC csapata kedden este Gyergyóban kezdi meg az alapszakaszt lezáró erdélyi túrát. A gyergyói együttes komoly ellenfél, a mieinknek azonban nem csupán velük kell megküzdeni, hasonlóan fontosak az alapszakasz során megszerezhető bónusz pontok is.


Responsive image
Szerző: Admin
Frissítve: 2020-01-13 15:04:54

A DEAC együttese pénteken este játszotta le az alapszakasz utolsó hazai mérkőzését a Hokiklub Budapest csapata ellen. Amikor legutóbb arról beszéltünk, hogy igencsak nehéz találkozóra lehet és kell számítani, még nem vettük számításba, hogy időközben hatra növekszik hazai hiányzók száma, az ellenfél pedig öt MAC-os kölcsönjátékossal érkezik.


Responsive image
Szerző: Admin
Frissítve: 2020-01-11 10:30:44

Pénteken este az utolsó hazai alapszakasz mérkőzésüket vívják a mieink. A soros ellenfél a Hokiklub Budapest csapata lesz, velük szemben könnyelműség lenne pontot, még inkább pontokat veszíteni!


Responsive image
Szerző: Admin