Megfontolt, okos játékkal nyerhetünk

Frissítés: 2018-09-15 20:26:28

Két hazai találkozót követően vasárnap délután Budapesten lép pályára a DEAC együttese, a Hokiklub Budapest csapatával szemben.

Mindkét alakulat újonc és egyaránt három mérkőzést teljesítettek az idei ERSTE Ligában, de ezzel vége is a hasonlóságnak. Míg a fővárosiak egyetlen hosszabbításban szerzett pontjukkal a tabella utolsó helyén állnak, addig a mieink hat ponttal a második helyet foglalják el. Ha végigpörgetjük a két együttes játékoskeretét, megállapítható, hogy a debreceniek tapasztalat és játékerő szempontjából egyaránt megelőzik az ellenfelet. A KMH viszonylag kevés tapasztalt hokissal rendelkezik, nincs viszont híján ambiciózus fiataloknak, akik valamennyien bizonyítani akarnak. Ha az eredmény azon múlna, melyik csapat tud többet a hokiról, abszolút biztosra vehetnénk a mieink győzelmét. Ám mindez csak papírforma: a vasárnapi mérkőzésen egy percre sem szabad kiengedni a kezünkből a találkozó irányítását. Amennyiben okosan, célratörően és fegyelmezetten hokizunk, akkor számíthatunk arra, hogy besöpörjük a három pontot, ellenkező esetben viszont kellemetlen meglepetés is érhet bennünket.

Biztosak lehetünk viszont abban, hogy David Musial és stábja mindezekkel régóta tisztában van és ennek megfelelően készíti fel a csapatát: - "Nagyon motiváltak vagyunk a holnapi mérkőzéssel kapcsolatban, mindig jó új csapatokkal játszani a ligaban! Egyenlőre kíváncsian állunk a kihívás elé, hogy milyen szintet fog képviselni a csapatuk, de mi továbbra is a mi játékunkat próbáljuk csiszolni és javítani mérkőzésről mérkőzésre" - nyilatkozta a mester.

2018.09.16. (vasárnap) 17.40, EL – 20
Tüskecsarnok, Budapest
Hokiklub Budapest - DEAC


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2018-09-15 18:25:00

további cikkek a témában

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS