Hetényi és Kuleshov plusz egy évig a DEAC-ban

Frissítés: 2018-11-29 09:56:53

Szerződést hosszabbított a DEAC jégkorong szakosztálya Hetényi Zoltánnal és Vlagyiszlav Kuleshovval. A két jégkorongozó az új megállapodás értelmében 2020. április 30-ig kötelezte el magát a Debreceni Egyetem sportklubjához.

A szakosztály vezetése az edzőpárossal, David Musial vezetőedzővel és Kecskeméti Áron másodedzővel együttműködve elkezdte tervezni a következő szezont, illetve kialakítani a jövő évi keretet. Ennek értelmében elsőként a magyar válogatott hálóőr, a 93,9%-os védési mutatóval az Erste Liga kapusstatisztikáját vezető Hetényi Zoltánnak, valamint a húsz esztendős orosz csatárnak, a kanadai táblázaton 13 ponttal álló Vlagyiszlav Kulesovnak kínált szerződést a klub az új szezonra. Két közönségkedvencet tehát már biztosan láthatnak a DEAC szurkolók a 2019-2020-as bajnokságban is.


HETÉNYI ZOLTÁN

Szintén a csapattal kapcsolatos hír, hogy Dominik Kafka november 30-án lejáró szerződését nem hosszabbították meg a felek. Egyúttal a cseh támadónak köszönjük az eddigi munkát, és sok sikert kívánunk pályafutásához.


VLADISLAV KULESHOV

Mint ahogyan azt az elmúlt meccseken a szurkolók is láthatták, a szakmai stáb folyamatosan figyeli a DHK utánpótlásában kiemelkedő teljesítményt nyújtó játékosokat. Ennek eredményeképpen bemutatkozhatott a DEAC felnőtt csapatában Andrej Markov, majd a sokszoros utánpótlás-válogatottak, Filep Zsombor és Kozma Ferenc is. A további játékos-tárgyalásokra várhatóan januárban kerül sor.


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2018-11-28 15:30:00

további cikkek a témában

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS