Jól sikerült az első jeges edzés

Frissítés: 2018-08-08 13:57:34

Először lépett jégre a DEAC újonc jégkorongcsapata hétfő délelőtt a Debreceni Jégcsarnokban. Valamennyi játékosunk csatasorba állt, közöttük a szombaton érkezett Kuleshov. David Musial igazi lendületes edzést vezényelt, sok korizással, lövéssel a tréning első részében, egymás elleni játékkal a második „felvonásban”.

A Debreceni Jégcsarnok pályáját az elmúlt hetekben újjávarázsolták, hiszen a kezdőkörben már ott van a DEAC címere, mellette pedig a Debreceni Egyetemé is. A fiúkon pedig vadiúj szerelések, közöttük a DEAC-edzőmezzel, tehát minden rajtra készen volt hétfő délelőtt. A nézőtérről úgy tűnt, hogy a hangulat jó, minden játékos motivált és keményen odateszi magát. A játékosokat és az edzői stábot arról faggattuk, hogy látták mindezt belülről.

Hetényi Zoltán és Berta Ákos egyetértettek abban, hogy az edzés jól sikerült, ahhoz képest különösen, hogy ez volt a legelső. A fiúk azt mondták, hogy minden jó volt, az pedig külön öröm volt számukra, hogy sokan kijöttek megnézni őket.Kecskeméti Áron kapusedző véleménye szerint nehéz lenne már az első edzés alapján levonni a következtetéseket, mivel ezek az alkalmak mindig a jégre való „visszatalálásról” és a felszerelés megszokásáról szólnak. Összességében az edzői stáb pozitív visszajelzéseket kapott a hálóőrökről, különösen, ami a fiatal kapusok igyekezetét, jó edzésmorálját illeti.

A vezetőedző, David Musial a csapat örömét is tolmácsolta. „- Úgy vettem észre, mindenki örült, hogy a nyári szünet után újra felmehetett a jégre. Egyébként ezek az első alkalmak néha viccesre sikerülnek, láttam már olyat is, hogy valaki elesett a szokatlan felszerelésben. Komolyra fordítva a szót, összességében elégedett vagyok az első edzéssel. Mindenki hajtott, igyekezett, de a lényeget majd a mérkőzéseken fogjuk meglátni” – tette hozzá David Musial.

További képek a galériában: http://deacjegkorong.hu/galeria

Szöveg: Müller Károly, fotók: Tóth Attila (unideb)


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2018-08-06 17:30:00

további cikkek a témában

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS