Bérleteket beszerezni!

Frissítés: 2018-09-07 16:45:39

Hétfőn 15 órától lehet bérleteket vásárolni a DEAC felnőtt hokicsapatának 2018/2019-es hazai találkozóira. Érdemes egész éves belépőt váltani, hiszen a felnőttek mindössze 18.000-, míg a diákok és a nyugdíjasok 7500- forintért szurkolhatnak a teljes szezon összes hazai derbijén. Ám további kedvezményeket is kínál az új bérletkonstrukció. Íme, a részletek.

Bérletek


A klub által kibocsátott DEAC-UniPass elnevezésű bérletek a szezon minden hazai meccsére érvényesek, beleértve az Erste Liga alap- és középszakaszát, valamint rájátszását, illetve a Magyar Kupa mérkőzéseket is. Ez minimum 25 derbit jelent. A nagy érdeklődésre tekintettel - illetve, hogy a kártyákkal kapcsolatos néhány perces ügyintézést megkönnyítsük - a bérleteket a Debreceni Jégcsarnokban található sportboltban (nyitva hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 15.00-19.00 között), illetve a DEAC Dóczy utcai irodájában is beszerezhetik nyitvatartási időben (munkanapokon 8-17 óra között).

A szokásos felnőtt- és diákbérletek mellett lehetőség van további kedvezményes, egész éves kártyák beszerzésére. Kedvezményes áron juthatnak bérlethez például az egyetem hallgatói (ehhez az egyetemi kártya felmutatása is szükséges). Jelentős kedvezményt kapnak továbbá azok az egyetemi dolgozók, oktatók, akik tagjai az Életmód Klubnak is. Külön bérletük lesz a DHK utánpótlás játékosainak, akik az egész évre szóló kártyával mindössze nagyjából 120 Ft/meccs áron szurkolhatnak példaképeiknek. Ezeken felül lehetőség van úgynevezett támogatói bérlet megváltására is.

Fontos információ, hogy a bérlet egyben egy UNIPASS kártya, ami kedvezményekre jogosít és fizetési funkcióra is használható, például egyetemi büfékben, éttermekben, a HALL-ban, a Nagyerdei Víztoronyban, az UNIFIT-ben, vagy épp a Campus Fesztiválon.

A bérlettípusok a következők:

Felnőtt bérlet: 18.000- Ft.
Diák/nyugdíjas bérlet: 7500- Ft.
Egyetemi hallgatók bérlete: 7500- Ft.
Életmód Klub tagsággal: 6500- Ft.
DHK utánpótlás-játékosoknak szóló bérlet: 3000- Ft.
Támogatói bérlet: 70.000- Ft.

Jegyek

A DEAC jégkorongcsapatának egyes mérkőzéseire érvényes belépőjegyeket a meccsek napján, az adott találkozó kezdete előtt 50 perccel lehet majd megváltani a Debreceni Jégcsarnok jegypénztárában. Az alap- és középszakasz hazai találkozóira és Magyar Kupa meccsekre a felnőttek 1000-, míg a diákok és nyugdíjasok 500- forintért válthatnak belépőt. Az esetleges playoff-meccsekre egyedi jegyárakat állapít meg a klub a későbbiekben. Négy éves kor alatt a belépés díjtalan.

Jegyárak:

Felnőtt: 1000- Ft/mérkőzés
Diák/nyugdíjas: 500- Ft/mérkőzés


KULCSSZAVAK

Responsive image
szerző: Admin
Email: racz.csaba@deac.hu
közzétéve: 2018-08-31 15:30:00

további cikkek a témában

KATEGÓRIÁK

HÍRDETÉS